Exporom Bucuresti

"Exporom" s-a deschides in toamna anului 2012, in Pantelimon, la doar 12 km de Piata Unirii, la intersectia DN3 cu soseua de Centura. Centrul expozitional ofera intreaga gama de servicii necesare organizarii expozitiilor, evenimentelor si conferintelor. Pornind de la principiile unui model de management inovator, "Exporom" a fost special proiectat pentru a corespunde tuturor necesitatilor specifice activitatilor de organizare a expozitiilor, conferintelor si altor tipuri de evenimente. Managementul "Exporom" aduce in atentia publicului, un program expozitional diversificat, fiecare expozitie organizata fiind sustinuta de evenimente conexe de interes atat pentru publicul larg cat si pentru specialisti.

In prezent "Exporom" ocupa o suprafata de peste 50.000 mp si dispune de un pavilion expozitional de 18.300 mp, o sala de conferinta multifunctionala de 1.000 mp, 3 sali de conferinte modulare, un ansamblu de protocol destinat evenimentelor corporate (1.420 mp), zona de parcare cu o capacitate de 1.000 de locuri, un hotel de trei stele cu o capacitate de cazare de 100 de camere si o suprafata de 1.090 mp, spatii de birou (1.150 mp) si un restaurant de 1.590 mp. Dotarile, serviciile, sunt la dispozitia organizatorilor care doresc sa foloseasca structura complexului expozitional in organizarea de targuri comerciale, evenimente, intalniri de afaceri, conferinte si tot ce este necesar pentru a facilita planificarea de evenimente la nivel national si international business-to-business sau business-to-consumer.

Complexul Expozitional "Exporom" are ca principal obiectiv crearea facilitatilor care sa permita mediului de afaceri din Romania sa ramana competitiv pe pietele de profil prin organizarea de evenimente extinse si importante precum expozitii, targuri, conventii, evenimente de business; sa genereze beneficii economice prin crearea de locuri de munca si venituri fiscale la bugetul de stat; sa atraga firme din afara granitei care sa devina investitori in piata nationala; sa atraga atentia asupra Romaniei, prin expozitii internationale de calitate, prin participanti internationali importanti, prin evenimentele conexe organizate.

"Exporom" isi propune sa redefineasca standardele in domeniul organizarii de expozitii si evenimente din Romania pentru business-ul intern si pentru cel international.