Romexpo Bucuresti

Centrul Expozitional "Romexpo", situat in Piata Presei Libere din Bucuresti, este cel mai mare complex expozitional din Romania, liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, spre beneficiul expozantilor si vizitatorilor. "Romexpo" este recunoscut si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al "Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii" - UFI, al "Aliantei Targurilor din Europa Centrala" - CEFA, al "Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor" - CENTREX, al "Asociatiei Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa" - EURASCO si membru fondator al "Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania" - ASOEXPO.

"Romexpo", care se intinde pe o suprafata totala de 100.000 mp, ofera o gama completa de servicii, variante si solutii menite sa satisfaca toate cerintele, de la cele uzuale, la cele cu inalt grad de complexitate, care imprima unui targ sau expozitie o nota distincta de eleganta si personalitate. Complexul detine un ultramodern Centru de Conferinte si Congrese: 7 sali cu capacitati intre 30 si 650 de locuri.

Manifestarile expozitionale organizate se adreseaza specialistilor, dar si publicului larg, abordand urmatoarele domenii principale: agricultura, industria prelucratoare, constructii, hoteluri si restaurante, turism, invatamant si formare profesionala, sanatate si asistenta sociala, gestiunea deseurilor, activitati sportive, recreative si distractive, activitati de infrumusetare si ingrijire corporala. "Romexpo" organizeaza anual peste 40 de targuri, expozitii si saloane comerciale cu participare internationala, in marea lor majoritate manifestari specializate, care reprezinta factori importanti ai accelerarii proceselor complexe de restructurare a economiei nationale, de dezvoltare si modernizare a infrastructurii, de retehnologizare a ramurilor industriale, de sprijinire a informatizarii activitatilor economico-sociale etc.

Centrul Expozitional "Romexpo" este si o locatie propice concertelor in aer liber, organizate de regula pe spatiile de parcare. Este locatia aleasa de festivaluri precum "OST Fest" 2012 si "Rock The City". Multe alte evenimente muzicale au loc in Pavilionul Central (White Sensations, petreceri TM LIVE, etc).