Complexul de agrement Arinis din Gura Humorului

Localitatea: Gura Humorului
Judet: Suceava
Adresa: Str. Drum Arinis
Program: -
Telefon: 0749/475.893
Fax: -
Website: arinis.info
E-mail: primariagh@gmail.com

Complexul de agrement Arinis este situat in statiunea turistica Gura Humorului, in apropierea raului Moldova; accesul se face din centrul orasului Gura Humorului pe soseaua de centura Mihail Kogalniceanu-Strada Mihai Eminescu, Aleea Arinis. Deschis publicului din 2010 complexul se bucura de un numar mare de vizitatori atat din zonele apropiate, cat si din intreaga tara carora le ofera un cadru deosebit si o oferta bogata de servicii turistice.

Intins pe aproximativ 30 de hectare, intr-o zona creata parca pentru a fi pe plac tuturor turistilor, Arinisul ofera: partie de ski, telescaun, piscina in aer liber, piscina acoperita, strand, punct de informare turistica, terenuri de sport, sauna, paintball, aventura-park.

Partia de ski Soimul si telescaunul

O partie moderna cu o lungime de 1.478 metri, diferenta de nivel 265 metri, clasificata cu grad de dificultate mediu-dificil, dotata cu telescaun pe o distanta de 1462 metri iti ofera o priveliste ampla asupra zonei Humorului. Dotata cu tunuri de zapada si nocturna, partia reprezinta o atractie pentru o mare parte din timpul anului. In vecinatatea partiei este amenajat un patinoar pe timpul iernii, iar vara functioneaza pentru role si skateboard-uri.
    » Program: Sambata – Duminica: 12.00-20.00.

Piscina in aer liber

Piscina in aer liber este alcatuita din doua parti: una destinata adultilor si una dedicata copiilor.

Bazinul descoperit pentru adulti are o suprafata de 483 mp, o adancime medie de 2,5 m fiind captusit cu liner si este deschis doar in perioada sezonului estival. Bazinul este dotat cu un sistem de recirculare si filtrare a apei la fel ca si piscina acoperita, iar temperatura apei este mentinuta la valoarea de 28°C +/- 1°C, indiferent de temperatura aerului. Dotat cu dusuri, supravegheat de salvamari, locul ofera turistilor sezlonguri in limita locurilor disponibile.

Bazinul descoperit pentru copii are o suprafata de 393 mp, o adancime de la 0,4m pana la 0,8 m fiind si ofera aceleasi conditii ca bazinul pentru adulti.
    » Program: Mai-Septembrie: Zilnic: 10.00 – 22.00.

Piscina acoperita

Bazinul de inot are o suprafata de 625mp, contine cca. 1400 mc de apa, avand o adancime intre 2,35m si 2,6m, si o zona suprainaltata fata de fund si ingradita pentru copii sau incepatorii cu o adancime de cca 1,15 m. Piscina este dotata cu un sistem de recirculare si filtrare a apei si cu sistem de sterilizare a apei.

Temperatura apei din piscina este mentinuta permanent la valoarea de 29°C +/- 1°C, iar temperatura aerului din piscina este mentinut cu minim un grad plus fata de cel al apei, indiferent de anotimp.

Utilizatorii piscinei pot beneficia de sezlonguri, sauna, jacuzzi si servicii de masaj. Piscina acoperita este dotata cu 2 vestiare, pentru femei si pentru barbati, situate la demisol. Securitatea este asigurata de prezenta a 2 salvamari.
    » Program: Zilnic: 10.00-13.00; 14.00-17.00; 18.00-21.00.

O alegere perfecta pentru curajosi este vizitarea parcului de aventura din apropierea Complexului - Escalada Park Gura Humorului.

In zona mai puteti vizita: Manastirea Voronet, Manastirea Humorului, Rezervatia Piatra Pinului.