Parcul acvatic Divertiland Bucuresti

Parcul acvatic Divertiland Bucuresti | RoTurism-Info 1 / 45
Localitatea: Chiajna, Jud. Ilfov
Adresa: A1 Bucuresti-Pitesti, Km 13
Regiune: Muntenia
Telefon: 021/9446
Program: 10:00-20:00 | L-D
Website: divertiland.ro
Email: -

Divertiland Bucuresti

Cu o suprafata de 42.000 mp, Parcul acvatic Divertiland Bucuresti, inaugurat in 2012 se afla la doar 13 km de Bucuresti pe Strada Divertismentului, nr. 1, Autostrada Bucuresti-Pitesti, in apropierea zonei comerciale Militari. Principalele atractii ale parcului acvatic sunt grupate in functie de preferintele clientilor: Los Petitos - zona special amenajata pentru copii cu varste intre 3 si 12 beneficiaza de doua zone de distractie: Elephants Springs, unde copiii sunt rasfatati cu piscine si tobogane potrivite pentru varsta si inaltimea lor si Hippo Pool, zona prevazuta cu o varietate de elemente, cum ar fi: tunuri cu apa, pistoale cu apa, dusuri, tasnitoare, toate in diferite forme, culori si dimensiuni.

Arena del Sol - o plaja cu nisip de 3.700 mp, menita sa aduca senzatia placuta a unei plimbari pe nisip la indemana bucurestenilor si nu numai. Los Turbos - taramul toboganelor ofera trei zone: Rainbow Tower, Kilimanjaro si Waterfall unde distractia si aventura se impletesc intr-un cadru pe care nu te mai saturi sa-l descoperi. La Insula - ofera si ea trei zone de distractie: prima, Lazy River, este o piscina inelara care parcurge si intersecteaza alte atractii ale parcului, a doua, Splash Attack, cuprinde peste 70 de mici atractii, ce folosesc 148 de jeturi de apa, iar a treia, Vip Gazebos este o zona de 20 de foisoare pentru 6 sau 12 persoane care pot fi inchiriate pentru diferite activitati.

La Plaja - o piscina cu o capacitate de 250 de persoane dotata cu generatoare pneumatice care pot crea valuri intr-o gama variata de modele si intervale de timp. Zona Restaurante ofera o gama larga de preparate cu specific diversificat. Pentru o zi reusita veti gasi la Divetiland sezlonguri, umbrele de soare si gonflabile pentru piscine si tobogane. Accesul este facilizat de existenta mai multor mijloace de transport:
    » autoturism personal: parcul dispune de 850 de locuri de parcare securizata, gratuita
    » microbuze Divertiland, puse la dispozitie in mod gratuit
    » autobuzele RATB: 236
    » trenurile CFR Calatori: Zilnic, trenurle CFR fac legatura intre Bucuresti si Divertiland.

Contact Divertiland:


    » Autostrada Bucuresti-Pitesti Km 13, 077040, Chiajna, Ilfov, Romania
    » Telefon: 021/9446
    » Webaddress: divertiland.ro
    » Program Divertiland: 10:00-20:00 (L-D); functionarea toboganelor: 11:00-18:00 (L-D).