Parcul de Aventuri "Escalada Park" din Gura Humorului

Localitatea: Gura Humorului
Judet: Suceava
Adresa: Complexul de Agrement Arinis
Program: 10:00 - 20:00 | Iun. - Aug.
10:00 - 17:00 | Sept. - Mai
Telefon: 0744/777.060
Fax: -
Website: www.parc-aventuri.ro
E-mail: contact@parc-aventuri.ro

Parcul de Aventuri din Gura Humorului este exact locul potrivit pentru aventurierii tineri si adultii tineri in suflet. Parcul ofera distractie si emotii la inaltime in aer liber. Abilitatea corporala, concentrarea si autodepasirea sunt cerute si dezvoltate. Parcul de Aventuri se afla la o distanta de 3 minute cu masina sau 15 minute pe jos de centru si gara Statiunii Turistice Gura Humorului. Nu e necesar sa fii un bun sportiv ca sa poti face fata cu success traseelor acestui parc, ci doar trebuie sa ai un spirit tanar, energic, sa vrei sa-ti testezi abilitatile de concentrare si pe langa acestea sa ai un dram de nebunie si curaj. Angajatii parcului va vor instrui cu privire la tehnicile de siguranta. Instructajul va dura in jur de 15 minute.

Parcul cuprinde cinci trasee (cu obstacole si provocari), cu grade crescatoare de dificultate fiecare cu cate 6 pana la 16 statiuni, ce pot fi parcurse si fara abilitati speciale sau cunostinte anterioare si sunt disponibile pentru toata lumea incepand cu varsta de 8 ani si cu inaltime minima de 120 cm. Greutatea maxima este de 120 kg. Cei mici au parte de un traseu special de culoare mov. Pin Tonic este traseul cel mai usor (galben) ce va obisnuieste cu senzatia la inaltime in aer liber. Urmeaza traseul ceva mai dificil (verde) Green Up, pentru a se ajunge apoi la traseul (tot verde) Neverland. Intre timp copacii si funiile au ajuns prietenii dvs. si puteti aborda urmatorul nivel de dificultate: Arbologic, calea cea mai lunga a parcului cu 17 obstacole (albastru). In final se ajunge la traseul Herculis (rosu), ruta cea mai scurta dar cea mai grea cu o tiroliana de 50 m.

Elementul preferat pentru majoritatea curajosilor ce vin la Escalada Park este tiroliana: un fel de topogan pe franghie pe care se traverseaza in viteza o prapastie, fiind agatat de un scripete. Pentru cei care se simt mult mai bine cu picioarele pe pamant si nu doresc sa piarda contactul cu solul pot opta pentru momente de distractie la cele 18 piste de minigolf ale parcului. Echipamentul necesar, regulamentul si instrumentele de notat sunt asigurate odata cu inchirierea pistei de minigolf.