Galeria de Arta si Antichitati Hanul cu Tei din Bucuresti

Localitatea: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Adresa: Str. Lipscani, nr. 63-65, et. 1
Program: 09:00 - 18:00 | L-V
10:00 - 14:00 | S
Duminica - Inchis
Telefon: 0740/819.826
Website: galeria-atelier.ro
E-mail: galeria.atelier@
yahoo.com

Galeria de Arta si Antichitati Hanul cu Tei se afla la etajul Hanului cu Tei, si cu o suprafata de expunere de peste 1.400 mp, este cea mai mare galerie de arta din tara. La Galeria de arta Hanul cu Tei se pot admira obiecte de arta veche, precum piese de mobilier, lambriuri, tapiserii si covoare, tablouri, fotografii, albume, documente vechi, ceasuri, aparate de fotografiat si gramofoane, monede si decoratii, icoane si chiar jucarii. Galeria dispune de mai multe saloane: salonul Ludovic al XV-lea, salonul Louise–Phillipe, salonul Rococo si salonul Ludovic al XVI-lea.

Galeria de Arta si Antichitati "Hanul cu Tei" este nu numai un spatiu al artei, ci si o locatie de valorificare imediata a obiectelor vechi de arta, in cadrul Casei de Licitatii omonime. Datorita vanzarilor mari din cadrul licitatiilor, obiectele expuse se propun in prima sedinta de licitatie, cu posibilitatea de a ramane in generosul spatiu al galeriei spre comercializare la pret fix vizitatorilor zilnici.

Amplasata intre Strada Lipscani nr. 63-65 si Strada Blanari nr. 5-7, Bucuresti, cladirea galeriei este prevazuta cu doua intrari, ambele prin curtea interioara de forma dreptunghiulara, de tip spaniol. Este deschisa de luni pana vineri intre orele 09:00-17:00.