inchis
Destinatii Turistice
stop play
Cazare si obiective turistice localitati
Created with Raphaël SV BT IS NT BC VS GL VN CT TL BZ BR IL CL GR B PH DB AG TR OT VL GJ DJ MH CS TM AR BH SJ SM MM BN CJ AB HD SB BV CV HR MS

Politica de Confidentialitate

24.07.2014

In prezentul document „Politica de Confidentialitate” prin "utilizator" intelegem orice persoana fizica sau juridica care acceseaza www.roturism-info.ro, indiferent de sectiunea pe care o viziteaza in site sau de actiunea pe care doreste sa o intreprinda prin intermediul paginilor acestui site. „Roturism-info”/„Noi” inseamna www.roturism-info.ro.

Prezenta Politica de confidentialitate se refera la modul in care Roturism-info trateaza informatiile de identificare personala pe care le colecteaza si le primeste cand va aflati pe site-ul Roturism-info, precum si la informatiile de identificare personala pe care companiile partenere Roturism-info le partajeaza cu aceasta.

Roturism-info se angajeaza sa nu instraineze informatii furnizate de utilizatori unor terte parti, cu exceptia companiei partenere la care ati solicitat un serviciu.

Roturism-info se angajeaza sa protejeze confidentialitatea utilizatorilor site-ului nostru, precum si confidentialitatea oricarei informatii personale pe care o puteti oferi in timpul vizitei dumneavoastra pe site. Informatiile sunt colectate in mod automat de catre serverul de web, prin utilizarea de cookie-uri pe site, precum si prin formulare on-line prezente pe site.

Informatii generale, care sunt colectate de catre serverul de web si care nu are nevoie de nici o introducere din partea utilizatorului, in afara de a se conecta la site-ul nostru, este de date cum ar fi:
» Tipul de browser
» Sistem de operare
» Adresa IP
» Nume de domeniu.

Aceasta declaratie de confidenialitate se aplica numai la www.roturism-info.ro. Site-urile terte, care sunt legate de acest site, nu sunt acoperite de aceasta declaratie. Ar trebui sa verificati politica de confidentialitate pentru site-ul respectiv pentru a determina modul in care informatiile dvs. vor fi utilizate atunci cand vizitati site-ul.

Roturism-info poate modifica periodic prezenta politica. Aceste modificari vor fi facute publice pe acest site si devin active din momentul publicarii lor. Este in responsabilitatea utilizatorului sa urmareasca periodic si sa citeasca acest document pentru a fi la zi cu aceste modificari. Data ultimei modificari se afla la inceputul acestui document.