Aqua Magic Mamaia

Localitatea: Statiunea Mamaia; Mun. Constanta
Judet: Constanta
Adresa: Statiunea Mamaia
Program: 10:00 - 18:00 | Iun. si Sept.
09:00 - 19:00 | Iul. si Aug.
Telefon: 0241/831.183
Fax: 0241/831.101
Website: www.aqua-magic.ro
E-mail: office@aqua-magic.ro

Parcul Aqua Magic este unul dintre cele mai mari si mai interesante parcuri de distractii din Romania. Parcul acvatic Aqua Magic este situat la intrarea in statiunea Mamaia, in dreptul zonei de acces spre Teatrul de Vara, avand o capacitate de 2.500 de vizitatori. Este cel mai modern parc acvatic de pe litoralul Marii Negre ce se intinde pe o suprafata de 27.200 mp (2,7 hectare) si include tobogane, piscine pentru adulti si copii, caderi de apa, bazine, restaurante, baruri, fast-food-uri si magazine de suveniruri. Toboganele, piscinele, caderile de apa si bazinele insumeaza o suprafata activa de 4.000 mp de apa. Aqua Magic va ofera 14 surse de distractie, care nu trebuie ratate. Waterplayground si Baby Pool, special create pentru bucuria copiilor, se remarca prin multitudinea de mini-tobogane, piscine buclucase si personaje din povesti. Relax Pool, Jacuzzi si Lazy River sunt destinate iubitorilor de relaxare.

Pentru adulti, avem punctele de agrement: River Ride (doua tuburi jgheab de culori diferite, cu diametrul de 1.700 mm, inaltime de plecare la 5 m, lungime de 50 m fiecare si piscine de aterizare); Multislide (4 jgheaburi paralele in culori diferite care pleaca de la o inaltime de 8 metri si avand o lungime de 41 m); Space Bowl (un tub inchis cu plecare de la o inaltime de 11 m si sosire intr-un sistem tip palnie si piscina de aterizare); Mega Pipe (un tub inchis cu diametrul de 800 mm, rosu transparent, cu o inaltime de plecare la 11 m, lungime de rulare de 45 m); Twister - doua tuburi impletite cu diametrul de 800 mm de culori diferite (rosu si albastru), care pleaca de la o inaltime de 11 m, are o lungime de rulare de 47 m; Kamikaze (tub deschis albastru mat cu o latime de 700 mm, care coboara brusc de la o inaltime de 11 m); Turbo Slide (tub inchis rosu transparent cu diametrul de 800 mm care pleaca de la o inaltime de 10 m, face 2 bucle cu cadere in piscine de aterizare dupa ce se parcurg 74 de metri de alunecare); Black Hole - tub care pleaca de la o inaltime de 10 metri, are diametrul de 1.400 mm, este complet inchis, avand o lungime de rulare de 87 m; Super Crater este un tub inchis cu diametrul de 1.400 mm, plecare de la o inaltime de 11 m, sosire intr-un sistem tip palnie.

Parcul ofera vizitatorilor oportunitatea de a petrece o zi de neuitat impreuna cu prietenii sau familia in zone special amenajate pentru copii si adulti, satisfacand dorinta de relaxare a unora cat si dorinta de aventura si adrenalina a altora. In parc se pot organiza spectacole si petreceri nocturne, avand un ring de dans in aer liber. Siguranta in aqua parc este maxima, riscul de accidentare este aproape exclus. In jurul piscinelor pentru copii, exista si supraveghetori, pentru o siguranta marita. Clientii au posibilitatea de a face plaja pe sezlonguri.