Obiective turistice Moftin, Satu-Mare

Cele mai importante obiective turistice Moftin

Biserica romano-catolica Moftinu Mare Helesteele de la Moftinu Mic Pescaria Csillag Gyorgy din Moftin

Obiective turistice ce trebuie vizitate in judetul Satu-Mare

Statiunea Tasnad Statiunea Acas Statiunea Bixad Muzeul judetean Satu-Mare Cetatea Ardud Muntii Oas Muzeul Tarii Oasului Castelul Karoly Manastirea Teghea Baile termale Acas Manastirea Marius Castelul Lonyai Baile termale Mihaieni Lacul Calinesti-Oas Strandul Termal Carei

Obiective turistice din zona Moftin (15-25 Km)

Cabana de vanatoare Fazaneria Gelu Cabana de vanatoare Solduba Casa Muzeu Chilia - Homoroade Castelul Karoly Lacul Hodisa Lacul Oteloaia Manastirea Chilia Muzeul orasenesc Carei Muzeul Svabesc din Petresti Padurea de frasin Urziceni Poligonul tir sportiv Fazaneria Gelu Rezervatia naturala Padurea de frasin Urziceni Strandul Termal Carei

Despre Moftin

Moftin este situat in partea de nord–vest a tarii, in Transilvania, ca parte componenta a judetului Satu-Mare. Moftin se invecineaza cu orasul Carei si comuna Capleni in partea de vest, cu Cauas in sud, cu Terebesti si Craidorolt in partea estica si cu Doba in nord.

Moftin este asezata in partea de sud a Municipiului Satu-Mare, la o distanta de 25 km, pe linia ferata Satu-Mare - Oradea, si la 27 de km pe soseaua Satu-Mare – Oradea. Orasul Carei se afla la o distanta de 8 km sud fata de satul Moftinu Mic – resedinta comunei.

In anul 1968 are loc ultima reorganizare administrativa importanta in urma careia Moftin dobandeste forma in care se gaseste si in prezent. In actuala structura administrativa, comuna Moftin este alcatuita din opt sate, Moftinu Mic – resedinta comunei, Moftinu Mare, Domanesti, Sanmiclaus, Istrau, Ghirolt, Ghilvaci si Ghilvaci Gara.

Cazare si obiective turistice localitati