inchis
Destinatii Turistice
stop play
Cazare si obiective turistice localitati
Created with Raphaël SV BT IS NT BC VS GL VN CT TL BZ BR IL CL GR B PH DB AG TR OT VL GJ DJ MH CS TM AR BH SJ SM MM BN CJ AB HD SB BV CV HR MS

Termeni si Conditii

24.07.2014

In prezentul document „Termeni si Conditii” prin "utilizator" intelegem orice persoana fizica sau juridica care acceseaza www.roturism-info.ro, indiferent de sectiunea pe care o viziteaza in site sau de actiunea pe care doreste sa o intreprinda prin intermediul paginilor acestui site. „Roturism-info”/„Noi” inseamna www.roturism-info.ro.

Ne straduim sa prezentam corect toate informatiile de pe site, dar nu putem garanta ca toate informatiile vor fi corecte si up-to-date in orice moment. Site-ul contine o cantitate mare de date, de aceea este probabil sa apara si erori si modificari - de exemplu, schimbari in datele si orele de evenimente. Noi, prin urmare, nu ne asumam nici o raspundere pentru erori sau omisiuni cu privire la continutul site-ului. In cazul in care veti gasi informatii inexacte cu privire la site, va rugam sa ne informati si vom corecta, unde suntem de acord, de indata ce este posibil sa se faca acest lucru.

O parte din acest site contine materiale - cum ar fi imagini, text, evaluari, mesaje denumite colectiv „Continut” - prezentate de terti. Este responsabilitatea acestor terte parti pentru a se asigura ca materialele prezentate pentru a fi incluse pe acest site sunt conforme cu legile straine si nationale relevante. Nu putem garanta acuratetea sau originalitatea acestui material si declinam prin prezenta orice responsabilitate pentru erori, omisiuni sau inexactitati in materialul prezentat sau pentru orice interpretare gresita. Daca in orice moment o terta persoana sustine ca i-au fost incalcate drepturile prin publicarea de continut in cadrul site-ului, Roturism-info nu este obligat sa elimine continutul in cauza din baza de date si site decat daca autenticitatea sustinerilor au fost verficate de autoritati. De altfel Roturism-info are dreptul dar nu este obligat sa investigheze veridicitatea acestor sustineri si sa ia masuri doar in baza unor sustineri.

Roturism-info nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul de pe orice site la care exista o legatura hipertext in acest site. Astfel de legaturi sunt oferite pentru o mai buna informare si pentru confortul dumneavoastra, fara a oferi garantii, explicite sau implicite, pentru informatiile furnizate in cadrul acestora.

Roturism-info doar pune la dispozitia companiilor partenere un spatiu de reclama administrat de catre acestea prin intermediul unui cont de administrare. Majoritatea informatiilor prezente pe site sunt furnizate de companiile partenere, asadar Roturism-info nu poate garanta si nu poate fi facut responsabil pentru continutul postat pe site de catre acestea. Acestea din urma sunt responsabile pentru corectitudinea informatiilor furnizate, de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism dar nu numai, drepturile de autor ale unei terte persoane, concurenta neloiala sau publicitate falsa.

In cazul unor incidente de orice fel, decurgand din folosirea sau interpretarea continutului site-ului, Roturism-info, nu poate fi facuta responsabila in niciun fel. Orice reclamatie sau sesizare din partea unui utilizator al site-ului referitoare la anuntul unei companii partenere va fi adresata direct companiei ofertante.

Responsabilitatea comentariilor si notelor postate pe Roturism-info apartine in intregime autorilor acestora. Roturism-info isi rezerva dreptul de a nu permite sau de a sterge postarile defaimatoare sau nepotrivite.

Nu vom fi responsabili pentru daunele care rezulta din contract, sau altfel de utilizarea sau incapacitatea de a folosi acest site, sau orice material continut in site, sau de orice actiune sau decizie luata ca urmare a utilizarii acestui site sau orice astfel de material.

Ne rezervam dreptul de a modifica acest document si in consecinta termenii si conditiile de utilizare a serviciului nostru in orice moment. Aceste modificari vor fi facute publice pe acest site si devin active din momentul publicarii lor. Este in responsabilitatea utilizatorului sa urmareasca periodic si sa citeasca acest document pentru a fi la zi cu aceste modificari. Data ultimei modificari se afla la inceputul acestui document.